fredag 16 januari 2009

Glöm inte bort att mötas upp i Lyon!




Det är jätteroligt att få reda på att det är så många som kommer ner till Lyon för att titta på Bocuse d’Or och heja på Sverige.

För er som åker ner för första gången eller för er som varit nere massor av gånger men vill träffa upp andra glada svenskar så är det två tillfällen som jag tycker att man inte borde missa.

Dels är det den 26:e på Hotel Le Royal Lyon som det kommer att vara en liten mingel och social träff för de som vill mötas upp. Hotellet ligger på Place Bellecour i centrala Lyon. Där är det tänkt att de som vill träffas, kommer dit och tar en drink i goda vänners lag för att prata med andra likasinnade om vad som händer under dagarna.

Sedan är det den 27:e (dagen då jag tävlar). Jag kommer vara upptagen med tävlandet och en massa officiella fotograferingar hela dagen och början av kvällen, men sen kommer Mathias Dahlgren, Henrik Norström och jag att dyka upp på Brasserie Georges för att berätta om hur dagen har gått och hur det känns inför morgondagen. På Brasserie Georges är det en svenskmiddag som Gastronomi Sverige anordnar och den kan man anmäla sig till genom att maila Sofia.Sunnerlof@unitedminds.se. Middagen kommer kosta 600kr och är en blandning av mat och vin från Lyon. Det kommer vara en kul middag med både Jordbruksministern och Handelsministern nrvarande för att heja fram Sverige, kul!

Missa inte detta, är du här så ses vi garanterat i Lyon.

1 kommentar:

Hälsockock Gunilla Blixt sa...

Hej Jonas!
Vi hejar på dig även vi som inte kommer att vara på plats i Lyon. Även om vi bara finns med i våra själar, så är vi med dig. Vi håller alla tummar för att du ska segra med dina fantastiska rätter.