söndag 25 januari 2009

Efter snöstorm kommer solsken...

En skön morgon efter gårdagens hetsiga snöstorm. För ett tag där trodde vi inte att vi skulle komma ut med lastbilen. Vi planerade att ställa bilen direkt vid huset för att ha det lätt senare om det fortsatte snöa så här i dagar. glidandes ned för backen slog vi i en snödriva och fick skotta oss loss. tog ett tag men efter mycket slit så kom vi då fram till dit vi ville ha bilen och kände oss nöjda för att sova. Då kom mademe Marcon och föreslog att vi skulle åka skidor i morgon för då skulle det bli sol.

Inte en chans trodde vi men där hade vi fel.




Det blev en härlig dag. Jag startade morgonen med den vanliga joggingturen kring St Bonnet Le Froid på en timme. Lill-Jonas gjorde mot all förmodan ordentlig P-mat till frukost... =)



...och sen plockade vi ihop det sista inför tävlingen.





Men nu är det dags för att packa, lasta lastbilen, städa, säga tack till Regis och förbereda nedfärden för den stora dagen.

Så alla glada vi ses snart i Lyon !!

Heja på mig och klä dig gul och blå.

5 kommentarer:

canroso sa...

Vill bara önska dig lycka till innan tävlingen! Är så glad att en till svensk kock visar fransmännen i Lyon, mitt hemstad hur gott det kan vara här i Sverige!
Bonne chance et vive la Suède :)
En fransyska som bor i Stockholm

Hank sa...

Stort lycka till imorgon. Var i ditt absoluta esse. Heja Sverige! Heja Jonas Lundgren!

Annika sa...

Läste om dig i dagens tidning. Ville bara önska dig lycka till!

Kram Annika

p.s Du såg väldigt fin ut...

Hälsockock Gunilla Blixt sa...

Stort jättebamsigt GRATTIS! Du är verkligen suverän. Så klart du kom på pallen med den fantastiska maten. Nu ser vi med spänning fram mot vad som kommer härnäst...GRATTIS JONAS!

Rebecca sa...

Grattis till andraplatsen. Du är beundransvärd.