fredag 16 januari 2009

Asterdam på väg till Lyon




Då sitter vi här i Amsterdam och väntar på planet till Lyon. Vi kommer sen starta vår uppfärd till Regis Marcon i St-Bonnet-le-Froid som ligger en bit utanför Lyon för att ha vårt träningsläger.

Känns lite kusligt att det nu är så nära, några upplagningar till och sen smäller det. Vi kommer nu fokusera på att säkerställa alla råvaruleveranser i Frankrike så att vi kan minimera riskerna så gott det går. Det är ju lite speciellt med en sån här tävling där man har stått hemma och övat och övat men sen ska man åka iväg och tävla på råvaror som inhandlas av nya leverantörer på marknader man inte är till vardags van att handla på.

Till första upplagningen har vi med oss alla råvaror hemifrån. För att köpa oss lite tid när vi väl är på plats. Lastbilen med utrustning och råvaror befinner sig nu någonstans utanför Strassbourg för att sedan möta oss på vägen ut mot St: Etienne och Regis Marcon.

I morgon kommer Henrik Norström (Lux) ner för att provsmaka en av de sista upplagningarna. Tanken är att vi ska hämta honom i Lyon för att köra upp till Regis och då går vi igenom hela upplägget för våra sista dagar inför drabbning.

Inga kommentarer: